Implantologie

Als u vragen over uw specifieke situatie heeft of u denkt dat implantaten een oplossing voor u zijn, belt u gerust voor een intake afspraak

lees meer...

Zorg op maat

Iedere patiënt is anders. We luisteren goed naar de klachten en wensen van een patiënt en zo nodig stellen we samen een individueel behandelplan op.

lees meer...

Spoed

Voor spoedgevallen buiten praktijkuren ('s avonds en in het weekend) neemt u contact op met de Tandarts Spoedgevallendienst, telefoonnummer 070 - 311 03 05. Zij informeren u over de tandarts die op dat moment dienst heeft.

lees meer...
Filosofie

De filosofie van onze praktijk

Mondzorg is voor ons meer dan een gaatje vullen of een kroon. Ons gebit maakt onderdeel uit van ons lichaam en speelt een grote rol bij onze fysieke en geestelijke gezondheid. Een goed verzorgde mond en een mooie glimlach zijn ons doel en visitekaartje.

Wij streven ernaar om een breed scala aan behandelingen onder één dak te kunnen bieden, waarbij de tandarts altijd de regie houdt.

Het vertrouwen van patiënten in onze deskundigheid zien wij als een onbetaalbaar geschenk en wij doen er alles aan om het keer op keer te verdienen.

Huisstijl: M.L. Houdijk / Website: Goedemiddag!